There is a time to follow your dreams, that time is now!

donderdag 22 mei 2014

BH's kopen

Vroeg of laat krijgen bijna alle meisjes en vrouwen er last van. Ze krijgen borsten. Maar dit hoeft niet altijd een last te zijn! Goede BH's zijn een must. Zonder een goede BH kun je last van je rug krijgen, kunnen je borsten eerder gaan hangen en het staat gewoon niet mooi. gelukkig hoeft een goede BH niet altijd duur te zijn, als je maar weet waar je op moet letten. In de jaren dat ik BH's draag heb ik gelukkig een aantal tips&tricks geleerd, hoe je kunt zien of een BH goed past, en die ga ik in dit artikel met jullie delen.

1. Pas je BH altijd in de winkel!
Je borsten zijn dingen die je hele leven blijven veranderen, soms zijn ze wat groter, soms iets kleiner, en dat kan heel veel schelen. Denk dus niet: "deze maat had ik de vorige keer ook" maar neem liever het zekere voor het onzekere en pas hem even.

2. Het wijdste schakeltje
Als je een BH past in de winkel, doe hem dan altijd aan het wijdste gaatje vast. Doe dit omdat een BH altijd wijder wordt, en als hij in de winkel op zijn strakst goed zit, is hij thuis binnen no-time te wijd. Zonde van je geld dus.

3. Kijk of de BH mooi aansluit.
Als je een BH met beugel draagt, wat ik zelf het fijnst vind, voel dan even of de beugel mooi op je huid en ribben aansluit. Ook is het een aanrader om even een strak shirtje of hemdje eroverheen aan te trekken, om te zien of de randjes heel zichtbaar zijn. Dit staat namelijk echt niet mooi!

4. Koop nooit een maat te klein!
Dit lijkt misschien logisch, maar er zijn genoeg mensen die het doen. Ze kopen een maat te klein zodat hun borsten groter lijken, omdat ze half boven hun BH uit komen. Je borsten lijken echter niet groter, en het ziet er alleen maar raar uit. Wees liever blij met wat je hebt, en koop gewoon een goed BH.

5. Accepteer je maat
Zelf heb ik een redelijk rare maat, namelijk 70E. Er zijn voor mij dus in gewone winkels als H&M en V&D bijna geen goede BH's te vinden. Jammer maar helaas! Gelukkig heeft de Hunkemöller ook hele leuke en betaalbare BH's.

En tot slot:

BH's zijn niet iets om op te bezuinigen! Een goede BH is ontzettend belangrijk. Omdat borsten nogal zwaar kunnen zijn af en toe, is het vooral belangrijk voor je rug om een goede BH te dragen. Je kunt er namelijk echt last van krijgen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Plaats hier je reactie